• Ouders wisselen enthousiast ervaringen uit tijdens de workshop in 2014.

Ouderworkshop Helpen met huiswerk

01-11-2015, 18:31 | Lezersnieuws | Studiekring Woudenberg

Uit onderzoek blijkt dat in de helft van de gezinnen met schoolgaande kinderen elke week wel een keer strijd over huiswerk geleverd wordt. Je zoon voetbalt liever dan dat hij leert voor zijn proefwerk Frans. En ben jij nou de enige die zich druk maakt om de kelderende cijfers van je dochter? Om nog maar te zwijgen over die telefoon waar ze aan verslaafd is. Herkenbaar?

Gelukkig is slim huiswerk maken te leren. En hoe je daar als ouder bij helpt ook. Kom naar de gratis workshop Helpen met huiswerk van Studiekring Woudenberg voor tips en trucs én een persoonlijk plan van aanpak. In onze vestiging in Woudenberg houden we maandag 16 november van 19.30 tot 21.00 uur de ouderworkshop Helpen met huiswerk. Samen met een docent van Studiekring en in gesprek met andere ouders maak je een eigen plan van aanpak. Je leert hoe je helpt met 'leren leren', plannen en structureren.

Met eenvoudige tips proberen we ouders handvatten te bieden waarmee ze thuis zelf aan de slag kunnen gaan samen met hun zoon of dochter.

Studiekring Woudenberg is gevestigd in de Rehobothschool aan de Kennedylaan 6 te Woudenberg.

Opgeven kan via www.studiekring.nl/workshop