Open Atelier Route Leusden Woudenberg biedt podium aan jonge kunstenaars

14-12-2018, 13:31 | Lezersnieuws | AdIn april 2019 vindt voor de 20e keer de Open Atelier Route Leusden Woudenberg plaats. In het weekend van 13 en 14 april stellen kunstenaars uit Leusden, Woudenberg, Achterveld en Stoutenburg hun deuren open en kan men in de ateliers kijken, of op andere centrale locaties in Leusden en Woudenberg.

Waar zijn de jonge kunstenaars?

Om een platform te bieden aan jonge kunstenaars wil de organisatie jongeren tussen 15 en 25 jaar uitnodigen om ook deel te nemen aan dit weekend. Er is een locatie gevonden waar de jongeren kosteloos kunnen exposeren.

Vooraf is er een workshop waarin de jonge kunstenaars tips ontvangen over hoe te exposeren. De (mogelijk eerste) expositie kan zo goed worden voorbereid!

In een andere workshop gaan de jonge deelnemers een kunstwerk maken dat te maken heeft met beide gemeenten. Dit gemaakte werk zal in het Open Atelier weekend te zien zijn op de overzichtstentoonstelling.

Dus, jonge kunstenaars, beeldhouwers, schilders, fotografen, meld je zonder kosten aan via de website www.atelierrouteleusdenwoudenberg.nl

Voor vragen over deelname graag een email naar  contact.oar@atelierrouteleusdenwoudenberg.nl of via onze site.