• Wethouder Pieter de Kruif bakt pannenkoeken bij Reinaerde, 2016

    Nancy Hooijer

NL Doet 2017 in Woudenberg

02-03-2017, 12:31 | Lezersnieuws | Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg

De lente komt er weer aan. Niet alleen in de natuur, maar ook in uw buurt. NLdoet op 10 en 11 maart 2017, is hét moment om u vrijwillig in te zetten en het verschil te maken. Bijvoorbeeld voor een stichting, vereniging of zorginstelling in de buurt. O.a. De burgemeester, wethouders en de gemeentesecretaris van Woudenberg gaan aan de slag met schilderen en schrobben bij Tennisvereniging 't Schilt en medewerkers van A.S. Watson group/ Kruidvat gaan pannenkoeken bakken en wandelen.

Gezellig

Wilt u - samen met uw gezin, collega's of sportvereniging - een dag(deel) de handen uit de mouwen steken? Doe dan op 10 en 11 maart 2017 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

Zoek en meld aan

Ga naar de website NLdoet.nl en zoek eenvoudig naar een leuke klus bij u in Woudenberg. U kunt zich aanmelden voor een klus in Woudenberg. Voor meer informatie kunt u terecht op www.nldoet.nl of neem contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk Woudenberg, 033 3034444 of n.hooijer@larikslaan2.nl