• Spelenderwijs leren bij Happy Kids

Nieuw: Peuterklas in Woudenberg

04-03-2016, 14:11 | Lezersnieuws | Ton Soetendaal

Vanaf 1 maart kent Woudenberg een alternatief voor de peuterspeelzaal. Leren, spelen en ontdekken staat centraal bij de peuterklas van Happy Kids. De peuterklas is er voor alle kinderen uit Woudenberg en omgeving van 2 tot 4 jaar.

In de peuterklas krijgen de kinderen, net als op een peuterspeelzaal, samen met leeftijdgenootjes op een plezierige wijze de uitdaging die ze nodig hebben om spelenderwijs te ontwikkelen. Hierbij is, naast vrij spel, volop aandacht voor de sociale, emotionele, cognitieve (o.a. taal) en motorische ontwikkeling. Ouders kunnen zelf kiezen hoeveel dagdelen per week hun kind de peuterklas bezoekt en opvang is mogelijk gedurende 40 of 52 weken per jaar.

De peuterklas is een modern alternatief voor de peuterspeelzaal. Happy Kids' peuterklas is namelijk een combinatie van twee soorten opvang; enerzijds peuterspeelzaal en anderzijds kinderopvang. Kinderen krijgen net als bij de peuterspeelzaal spelenderwijs een educatief programma aangeboden, onder andere ter voorbereiding op school en genieten daarbij mede van het verzorgende aspect en de flexibiliteit van de kinderopvang. Kernwaarden van de peuterklas zijn plezier, vertrouwen, flexibiliteit, vitaliteit en spelenderwijs ontwikkelen.

Kinderen kunnen terecht in de peuterklas als ze 2 jaar zijn geworden. De opvang vindt plaats bij Happy Kids aan de Bosrand. Meer informatie is verkrijgbaar via www.happykids.info of info@happykids.info.