• enthousiaste spelers met de kerstman

    Domsel
  • ondanks de kou stonden ze er!

    Domsel

Mooie opbrengst door JO15-1 van VV Woudenberg op de kerstmarkt

15-12-2018, 16:41 | Lezersnieuws | Marjolijn

Gistermiddag en avond trotseerden de jongens van de JO15-1 de bittere kou en stonden met een kraam op de kerstmarkt in Woudenberg.  Ze hebben deze actie bedacht om geld in te zamelen voor het Internationale U14 toernooi  dat komend jaar met Hemelvaart weer wordt georganiseerd bij ons op de club. Namens onze club doet de JO15-1 mee met dit toernooi. Er is aan het team gevraagd om te proberen 1000 euro op te halen om zo bij te dragen aan de kosten van het toernooi. 

In een mooi versierde kraam verkochten ze met veel enthousiasme lekkere broodjes knakworst en ook de clubartikelen zoals sjaals en mutsen waren zeer gewild met dit weer. De jongens stonden steeds in groepjes van 3 in de kraam en het hele team heeft hard gewerkt om deze actie tot een succes te maken. Ook de kerstman kwam nog een kijkje nemen bij onze jonge verkopers.  Aan het einde van de avond bleek dat ze bijna 250 euro opgehaald hebben! Bovenop dit bedrag krijgt het team ook nog een bijdrage van de Sponsor Groep Woudenberg, geweldig dit mooie gebaar! Ze zijn nu al een mooi eind op weg naar hun streefbedrag. 
Dank ook aan ExCom Woudenberg voor het sponsoren van de spandoeken en de winkeliersvereniging DES voor het gratis ter beschikking stellen van de kraam.
De volgende actie door de JO15-1 is een stroopwafelverkoop en daar zullen jullie op de Florijn Winterloop op 5 januari 2019 meer van zien. Wil je ze alvast bestellen? Dat kan natuurlijk, vraag een van de spelers van de JO15-1 om hun bestellijst en zet je naam erbij, namens het team Bedankt!