Meeloopmiddag huiswerkbegeleiding in herfstvakantie

11-10-2015, 15:40 | Lezersnieuws | Studiekring Woudenberg

Al eens nagedacht over huiswerkbegeleiding, maar geen idee wat het eigenlijk inhoudt? Kom dan geheel gratis en vrijblijvend de sfeer proeven van een middag huiswerkbegeleiding. Studiekring Woudenberg stelt in de herfstvakantie zijn deuren open voor alle leerlingen in het voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo).

Als je wilt ervaren wat begeleiding inhoudt of als je deze middag wilt benutten om je voor te bereiden op een toetsweek, een achterstand in te lopen of extra te oefenen op een aandachtsvak, dan ben je van harte welkom. We proberen de middag zoveel mogelijk te laten lijken op een 'gewone' middag in de huiswerkbegeleiding. Er wordt een planning voor die dag gemaakt en de leerling gaat aan de slag. Ondertussen loopt de begeleider rond om vragen te beantwoorden, dingen na te kijken of te overhoren. Achteraf krijgen de leerling en ouder of verzorger een verslag gemaild met de voortgang van die middag.

Omdat wij werken met kleine groepen van maximaal 8 leerlingen per begeleider, krijgt iedere leerling de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft.

De meeloopmiddagen hebben plaats in de Rehobothschool aan de Kennedylaan 6 te Woudenberg.

Aanmelden voor de meeloopmiddag kan via www.studiekring.nl/meeloopdag.