• Erwin en Marianne verlaten Flits

    Klaas Haitsma
  • Erwin Lam reikt eigen gemaakte trofee uit

    Klaas Haitsma

Mede oprichter Erwin Lam neemt afscheid van fotokring

11-01-2019, 23:50 | Lezersnieuws | klaas

Na afloop van de jaarlijkse fotowedstrijd van Flits kondigde Erwin Lam ( voorheen foto van der Breggen te Woudenberg ) zijn afscheid aan nu als jurylid. Erwin begon samen met Elly Mol in 2001 een fotokring in Woudenberg en omstreken. Erwin stond om te beginnen eens in de maand zijn winkel ruimte ter beschikking van de amateurfotografen van Flits. Hij gaf les in fotobewerken en deelde informatie over de camera met al haar mogelijkheden. Nadat hij en zijn vrouw Marja de winkel beeindigde stond Erwin zijn mannetje als vak jury lid.

Ook was deze avond de afscheids avond van oud voorzitter Marianne van den Hoek uit Renswoude. Zij en haar man Jan verhuisden naar Brabant en een tochtje Flits avond is net even te ver. Marianne heeft vele jaren de fotokring ondersteund met avond vullend delen van technieken om de foto ``sterker`` te maken. Ook staat zij aan de basis van de huidige moderne website van Flits.

De fotokring is begonnen met 5 leden en nu staat de teller, na recent nog 5 nieuwe leden, op 35 waarvan naast Woudenbergers ook leden uit Leusden en Scherpenzeel en omgeving afkomstig zijn. Zie www.fotokringflits.com