• Kerstconcerten 2018

    Jubilate Deo

Kerstconcert Jubilate Deo in Woudenberg

10-12-2018, 10:29 | Lezersnieuws | Jubilate Deo

Op 20 december geeft Grootkoor Jubilate Deo, onder leiding van dirigent Marco den Toom een van haar Kerstconcerten in de Dorpskerk van Woudenberg (Schoutstraat 8/a). Tijdens dit concert o.a. de uitvoering van het bekende Kerstoratorium ‘Een Nieuw Begin’ van Bredewout, enkele klassieke werken en (muzikale) solo’s. Ook zal er zoals gebruikelijk veel ruimte zijn voor samenzang. 

De solopartijen worden gezongen door Lieneke van Eijkelenburg. Overige medewerkenden zijn Lennart Morée (piano) en Bert kruis (orgel). Het concert begint om 20:00u en tickets à € 10,-- per stuk zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Droogendijk Woudenberg (Voorstraat 23), Primera Scherpenzeel (Dorpsstraat 245) en Boekhandel Groenveld Zeist (Steynlaan 17). Ook rechtstreeks te reserveren via www.koorjubilatedeowoudenberg.nl .

Kinderen tot 12 jaar gratis entree. Kerk open vanaf 19:30u en indien voorradig daar nog tickets verkrijgbaar.

Grootkoor Jubilate Deo heeft onder de enthousiaste leiding van Marco den Toom een breed repertoire op hoog niveau opgebouwd. Met geestelijke liederen, klassieke koorwerken van bekende componisten, maar ook van Engelse koormuziek, negrospirituals en bewerkte gospels. Het koor geeft meerdere concerten per jaar op bekende locaties en in de grotere kerken/kathedralen, die altijd begeleid worden door beroepsmusici.Hierdoor geniet het landelijke bekendheid. Grootkoor Jubilate Deo repeteert weliswaar in Woudenberg, maar leden zijn afkomstig uit de wijde omtrek waardoor het een regiofunctie bekleedt.