• Het team van Arno Vink

    Exitum

Jubilerend verzekeringskantoor Arno Vink breidt uit

19-06-2019, 15:21 | Lezersnieuws | Jaap

Vijf jaar geleden startte Arno Vink zijn verzekeringskantoor in Woudenberg. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met Chantal van Lambalgen (2017) en recent Geertine Kemp. “Er melden zich wekelijks nieuwe klanten”, vertelt de verzekeringsadviseur in zijn kantoor aan Klein Landaas, “dus uitbreiding was opnieuw nodig.”

 

Waarom steeds meer particulieren maar ook bedrijven in het online tijdperk voor een persoonlijke verzekeringsadviseur kiezen? Arno Vink weet het antwoord wel: “De banken en grote maatschappijen worden steeds groter, sluiten kantoren en zijn moeilijk persoonlijk bereikbaar. En krijg je iemand aan de lijn, dan is het een onbekende callcenter medewerker. Daar is niets mis mee, maar mensen uit onze omgeving houden van contact met iemand die ze kennen. Vandaar dat wij al vijf jaar werken met de slogan ‘verzekeringen met een gezicht’. Dat is dus inmiddels meervoud want de gezichten van Chantal en Geertine zijn erbij gekomen.”

 

Naar buiten

Met de komst van Geertine worden de taken intern iets anders verdeeld. Arno gaat meer ‘naar buiten’ en bezoekt klanten, Chantal neemt zijn werkzaamheden op kantoor voor een deel over. Geertine doet de backoffice en verzorgt vooral de administratieve kant. “Ik werkte voorheen in een medisch-administratieve functie en zie deze baan als een nieuwe uitdaging.” Ze volgt inmiddels een verzekeringsopleiding. Naast de drie medewerkers beschikt Arno Vink ook over een netwerk externe specialisten. “Voor zaken die we niet zelf kunnen aanpakken, hebben we relaties die op dezelfde manier zakendoen als wij”, aldus Arno.

Totaalpakket

Op hoofdlijnen bedient Arno Vink twee klantengroepen: particulieren en bedrijven. “Voor particulieren is het belangrijk dat ze precies op maat zijn verzekerd. Dus niet oververzekerd, maar ook niet onderverzekerd. Wij stellen een persoonlijk totaalpakket samen, in veel gevallen is een gezinspolis de basis. Onze klanten vinden het fijn dat ze kunnen bellen als er iets is.” Voor bedrijven geldt in feite hetzelfde, ook voor deze doelgroep stelt Vink een afgewogen pakket verzekeringen samen dat precies aansluit op de bedrijfsomvang, werkzaamheden en specifieke risico’s. Het gaat daarbij niet alleen om schadeverzekeringen zoals aansprakelijkheid, maar ook om inkomensverzekeringen zoals arbeidsongeschiktheid voor zelfstandigen en bedrijven met personeel.

Zie ook www.arnovink.nl.