• Jhony Stalman

    Stalman
  • Felicitaties voor Jhony Stalman

    Marion Stempels

Jhony Stalman lijsttrekker VVD Woudenberg

15-10-2017, 01:10 | Lezersnieuws | J.P. Barelds

Jhony Stalman is woensdagavond 11 oktober unaniem door de leden van de VVD Woudenberg gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. "De afgelopen periode heeft de huidige fractie hard gewerkt om de VVD weer op de kaart te zetten en samen met de andere partijen in de raad Woudenberg tot een betere gemeente te maken".

Met het vertrek van Odile de Man komt de VVD Woudenberg met een vernieuwde fractie en een nieuwe lijsttrekker; daarbij hoort een wederom aansprekend programma om de positie van de VVD in Woudenberg te verstevigen. "Vernieuwend, Vooruitgang en Daadkracht. Dat is waar we voor staan", aldus Jhony.

Jhony Stalman woont sinds 2008 in Woudenberg met Danielle en is vader van vier kinderen. Hij werkt hij als zelfstandig ondernemer binnen de ICT als Sales & Marketing Manager en is tevens bestuurslid van Voetbalvereniging Woudenberg. "Woudenberg heeft enorme stappen richting de toekomst gezet de afgelopen vier jaar, mede door de inbreng van de VVD. Maar we zijn er zeker nog niet, er moet nog veel gebeuren, de VVD kan daarin het verschil maken" aldus Jhony Stalman.

Samen met de andere leden en betrokkenen van de VVD Woudenberg is de nieuwe lijsttrekker vol vertrouwen om Woudenberg verder vooruit te brengen na de verkiezingen.

De speerpunten van de VVD voor de komende verkiezingen zijn helder:

 Veiligheid

o Voor duidelijke regels en zichtbaarheid

 Ondernemend

o Voor initiatiefrijke ondernemers én gemeente

 Transparant

o Voor heldere en concrete besluitvorming

 Voor jong en oud

o Voor wie zich zelf kan redden en voor wie hulp nodig heeft

 Toegankelijk

o Voor een eenvoudig toegankelijke en efficiënte overheid

Op 21 maart 2018 gaat Woudenberg stemmen om te bepalen wie de komende vier jaar haar lokale vertegenwoordigers worden. "De VVD heeft het juiste team om de deze uitdaging aan te gaan en Woudenberg verder te brengen."

Ga voor het volledige verkiezingsprogramma naar www.woudenberg.vvd.nl .