• JO15-1 VV Woudenberg

    Marjolijn van Domselaar

Internationaal U 14 toernooi nadert zijn aftrap

22-05-2019, 00:30 | Lezersnieuws | Marjolijn

Op zaterdag 1 juni a.s. is het zover, de 9e editie van het Internationaal U14 toernooi bij V.V. Woudenberg.  Met een scala aan binnenlandse en buitenlandse clubs belooft het een mooi toernooi te worden.

Dit jaar heeft de organisatie voor het eerst in de geschiedenis gekozen voor een 1-daagse versie van het toernooi. Er is een prachtig deelnemersveld van maar liefst 10 teams uit Nederland, België en een primeur uit Ierland. De deelnemende teams met spelers van 13, 14 en 15 jaar zijn Cabinteely FC, Zulte Waregem, K. Lira Lierse, KV Kortrijk , FC Den Bosch, ADO Den Haag, Fortuna Sittard, NEC, FC Volendam en V.V. Woudenberg.

Locatie Sportpark De Grift, het onderkomen van V.V. Woudenberg,  dat voor de gelegenheid feestelijk zal worden ingericht, is schitterend gelegen aan de voet van de bossen van landgoed Geerestein, en wordt door velen gezien als één van de fraaiste voetbalterreinen uit de wijde omgeving.

De deelnemers wacht een sportief voetbaltoernooi, volop gezelligheid, een vrolijke openingsceremonie en een afsluiting met een feestelijke prijsuitreiking.

Er is dit jaar een goed doel aan verbonden welke goed aansluit bij dit toernooi: Stichting Straatkinderen Medellín. Dankzij Stichting Straatkinderen Medellín vinden er allerlei activiteiten plaats om te voorkomen dat kinderen op straat of in de criminaliteit belanden. Uitgangspunt van de stichting is dat de kinderen veel kunnen leren via activiteiten die ze graag doen. Daarom is er een voetbalschool, La Naranja Mecánica. Wekelijks volgen meer dan 200 kinderen daar trainingen. Een deel van de kinderen speelt mee in competitiewedstrijden.

We kijken uit naar een onvergetelijke, sportief en gezellig toernooi. Iedereen is welkom om gezellig een kijkje te nemen op ons sportpark naar de ongetwijfeld spannende wedstrijden.

Om 09.00 uur beginnen de eerste wedstrijden, rond 17.30 uur is de finale met aansluitend de prijsuitreiking. Voor meer info www.internationaalu14toernooi.nl