Inschrijving Jumbo Kolfschoten recreatietoernooi volleybal 2018 van start

22-01-2018, 10:10 | Lezersnieuws | Volleybal Woudenberg

Vanaf woensdag 4 april tot en met woensdag 23 mei 2018 wordt er weer gezellig gevolleybald in Sporthal De Camp. De inschrijvingen voor het 44e Jumbo Kolfschoten recreatietoernooi zijn dan ook geopend!

De woensdagavonden van 4 april tot en met 23 mei beloven weer veel sportieve gezelligheid in Sporthal De Camp. De wedstrijden worden gespeeld tussen 19.30 uur en 22.30 uur. Er zijn zowel poules voor dames als voor heren. Ook gemengde teams zijn toegestaan, deze spelen mee in de herenpoules. Per team worden minimaal 6 en maximaal 12 spelers ingeschreven. Het is een recreatietoernooi, dus spelers die meedoen aan de competitie van de NEVOBO zijn helaas uitgesloten van deelname. De inschrijving van teams kan tot en met woensdag 31 januari 2018.

Fanatieke gezelligheid

In verschillende poules wordt gestreden voor de overwinning, maar hierbij wordt het plezier nooit uit het oog verloren. In poule A van zowel de dames als de heren kan men zelfs de wisselbeker veiligstellen voor het eigen team. Maar de kampioenen van vorig jaar gaan er natuurlijk alles aan doen om de beker ook dit jaar mee naar huis te nemen. In alle poules wordt er gespeeld volgens de regels van NEVOBO, worden de scheidsrechters geleverd door andere teams en ook is er een teller aanwezig.

Meer praktische informatie en het inschrijfformulier is te vinden op de website van Volleybalvereniging Woudenberg. Binnen de verschillende poules is er een maximum aantal teams wat mee kan doen, dus schrijf je snel in!