Gratis meeloopmiddag huiswerkbegeleiding

27-08-2015, 11:11 | Lezersnieuws | Studiekring Woudenberg

Hebt u als ouders van een kersverse brugklasser al eens nagedacht over huiswerkbegeleiding, maar hebt u geen idee wat het precies inhoudt? Meld uw kind dan aan voor de meeloopmiddag. De eerstvolgende meeloopmiddag bij Studiekring Woudenberg is op maandag 7 september van 15.30 tot 18.30 uur op onze vestiging in de Rehobothschool aan de Kennedylaan 6.

Geheel gratis en vrijblijvend de sfeer proeven van een middag huiswerkbegeleiding! We proberen de middag zoveel mogelijk te laten lijken op een 'gewone' middag in de huiswerkbegeleiding. De leerling komt binnen (zodra hij/zij uit school komt) en wordt ingetekend, er wordt een planning voor die dag gemaakt en de leerling gaat aan de slag. Ondertussen loopt de begeleider rond om vragen te beantwoorden, dingen na te kijken of te overhoren. Achteraf krijgen de leerling en ouder of verzorger een verslag gemaild met de voortgang van die middag.

Omdat wij werken met kleine groepen van maximaal 8 leerlingen per begeleider, krijgt iedere leerling de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft.

Aanmelden voor de meeloopmiddag kan via www.studiekring.nl/meeloopdag.