• workshop

Gezellige en creatieve workshop acryl schilderen bij Joke's ART Atelier in Woudenberg

30-09-2015, 15:21 | Lezersnieuws | Joke's ART Atelier

Bij Joke's ART Atelier volg je acryl schilderworkshops van één dag. Tevens is er een mogelijkheid om een dagdeel deze workshop te volgen wanneer je je aanmeld met een eigen groep. Je maakt hierbij op een gezellige manier kennis met verschillende schildertechnieken. Het zelf ervaren en ontdekken van deze technieken staat voorop. Uiteraard krijg je hierbij professionele begeleiding. Acrylverf is ideaal voor de beginnende schilders. Heb je weinig of geen ervaring met acryl schilderen? Dan is deze workshop vast en zeker een goed begin en de kans om je eigen creativiteit te ontdekken. Je zult zien dat je onder goede begeleiding in staat bent om in het sfeervolle atelier een eigen kunstwerk te maken in één dag.

Neem eens een dagje de tijd voor jezelf en maak je eigen schilderij. Ga even lekker genieten van een dagje uit met een complete verzorging van uitgebreide lunch en gebruik van alle materialen en kom ontdekken hoe je op een geheel eigen wijze kunt kennismaken met een fijne manier van schilderen Na afloop krijg je de foto's van deze dag toegezonden via je mail. Kijk voor verdere info even bij www.jokealbers.exto.nl onder het item workshops of mail naar joke-albers@hotmail.com

Kwaliteit met gezelligheid, vermengd met jouw passie en inspiratie. Dat is de 1-daagse workshop acryl schilderen in Joke's ART Atelier.