• Keiski buitentraining

    Frans Knevel

Gezellig gezond het voorjaar in met 50% voorjaarskorting!

21-12-2017, 22:00 | Lezersnieuws | Wintersportvereniging De Keiski

Wintersportvereniging De Keiski is reeds enkele maanden geleden gestart met haar leden voor te bereiden op de wintersport. Misschien had je allerlei redenen om niet eerder bij ons aan te haken. Dat kan echter alsnog met de zogenaamde Voorjaarstraining.

De Keiski geeft elke week zo'n 16 trainingen in 5 plaatsen in de regio Eemland. Door de week worden de trainingen in sportzalen gehouden en in het weekend in het bos. Daarnaast zijn er op vrijdag en zaterdag diverse Nordic Walking groepen actief waarbij eveneens onder deskundige leiding wordt getraind.

De trainingen vinden plaats onder enthousiaste deskundige leiding en begeleiding, op eigen niveau maar met de gezelligheid van een groep. Gevarieerde oefeningen die gericht zijn op conditie- en krachtverbetering van het hele lichaam, aangevuld met gerichte oefeningen die je niet alleen van pas komen bij je wintersportvakantie.

Ook als je geen wintersport beoefent zijn de trainingen een uitstekende manier om je in de winter sportief en actief naar het voorjaar toe te werken.

We nodigen je graag uit de 2e helft van het seizoen mee te doen bij SneeuwFit in de zaal of het bos, of voor Nordic Walking. Je ontvangt dan voor de resterende periode 50% voorjaarskorting op de trainingen.

Op www.keiski.nl kan je zien waar en wanneer de trainingen worden gegeven.

Mail je naam en telefoonnummer naar proefles@keiski.nl met dag, tijd en locatie van de training. Je krijgt een uitnodiging met routebeschrijving en de docent verwacht je.