• .

    David den Hartog

Fysiotherapie De Schans onderdeel van Geeresteingroep.

09-01-2017, 13:51 | Lezersnieuws | Jacqueline Stoel

Fysiotherapie de Schans en Geeresteingroep hebben de afgelopen periode gesprekken gevoerd over een intensieve samenwerking. Dit heeft geresulteerd in het feit dat vanaf 1 januari 2017 Fysiotherapie de Schans onderdeel zal zijn van Geeresteingroep. Door de bundeling van expertise, behandel- en fitnessruimten zullen hierdoor cliënten nog beter behandeld kunnen worden. Jacqueline Stoel van Geeresteingroep "wij hebben de afgelopen 3 jaar een groei doorgemaakt naar meer expertises welke niet optimaal bij elkaar op één locatie passen. Deze expertises passen aangaande identiteit en omgeving beter op locatie Fysiotherapie de Schans. Hiermee maken we direct een kwaliteitsstap zodat er voor elke patiënt een optimale behandelomgeving ontstaat. De Schans heeft een typerend rustige omgeving waar de patiënt zichzelf zonder al teveel afleiding kan concentreren op herstel en revalidatie. Bij Geerestein heerst een sportievere sfeer waar veel orthopedische revalidatie plaatsvindt. Hierdoor is de trainingszaal regelmatig gezellig druk. Patiënten trekken veel met elkaar op en steunen elkaar tijdens de orthopedische revalidatie."

In het eerste half jaar van 2017 zal Rob Tijssen zorg dragen voor een efficiënte en zorgvuldige overdracht aan Geeresteingroep. Als dit proces is uitgevoerd en afgerond zal Rob Tijssen afscheid nemen als fysiotherapeut en manueel therapeut van de Schans. Rob Tijssen "het is een mooie stap voor Woudenberg dat er straks voor elke type patiënt en cliënt een goede omgeving is om te revalideren en sporten. Ik ben blij met deze stap en zie op deze manier Fysiotherapie de Schans doorgroeien naar een completer centrum. Ik kan zo met een gerust hart afscheid nemen van mijn geliefde bedrijf en patiënten die ik al jaren met hart en ziel heb behandeld. Mijn team krijgt er een grote groep collega's bij waardoor er een fantastisch klimaat ontstaat om met alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn in Woudenberg naar een hoger kwalitatief niveau te groeien. De Woudenberger en bewoners van de direct omliggende dorpen hebben hiermee de mogelijkheid om alle specialisaties fysiotherapie in de buurt te krijgen. Iedereen krijgt op deze manier zorg op maat wat inhoud dat het is aangepast naar ieders individuele hulpvraag."

Er zijn een aantal disciplines van locatie Geerestein verhuisd naar locatie de Schans. Het gaat om kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en revalidatiecentrum Geerestein. Voor vragen kan u terecht op beide locaties.