• Piet en Wilma Ritmeester, Willemieke Ritmeester en Bas Ritmeester

    Antoinette Wallet

Feestelijke opening banketbakkerij - chocolaterie Ritmeester

11-01-2019, 16:53 | Lezersnieuws | Liesbeth

Feestelijke opening banketbakkerij Ritmeester.

Donderdagavond 10 januari j.l is banketbakkerij Ritmeester, na een grondige verbouwing, feestelijk heropend. 

Al meer dan 30 jaar is banketbakkerij Ritmeester in ons dorp een vertrouwde bakker. Nu was het dan ook tijd voor een grondige verbouwing. Deze verbouwing heeft plaats gevonden van 2 januari tot 10 januari. De hele winkel is gestript en vergroot door het verplaatsen van een muur. Door deze ingreep is de winkel over de gehele breedte 2 meter groter geworden. En dat is ruimte die goed van pas komt.

Want vanaf heden kunt u bij banketbakkerij Ritmeester ook een kopje koffie, thee of wat fris drinken. Er zijn drie leuke zitjes voor in de winkel gecreeerd waar u gezellig kunt uitrusten en bij uw koffie, thee of fris een gebakje, een sausijzenbroodje of een hartig hapje kunt gebruiken.

Wilma Ritmeester, de eigenaresse van de zaak, is blij met het mooie resultaat. "Na al die jaren waren we echt toe aan een nieuwe winkel. Alles is nieuw geworden en ziet er fris en eigentijds uit. Ook is er een nieuwe koeling gekomen en kunt u op ooghoogte de producten bekijken. Ik ben erg blij met het mooie resultaat". 

Banketbakkerij is een echt familiebedrijf. Zoon Bas Ritmeester doet de opleiding voor banketbakker en is volop in het bedrijf werkzaam. 

Bij de folders van afgelopen week is huis aan huis een flyer bezorgd. Indien u de flyer gemist hebt of een sticker op de deur hebt zitten, dan wil ik u hierbij graag nog attent maken op onze openingsaanbieding die geldig is tot 19 januari a.s.

Openingsaanbieding:

2 gevulde koeken, noten/caramelcake, brood naar keuze en 4 kaiserbollen. Geen 12,75 maar 7,75 euro!

WE HOPEN U TE MOGEN BEGROETEN IN ONZE NIEUWE WINKEL