• Hennie, Marijke en Gerard onderscheiden.

    ehbo woudenberg

EHBO-ers gehuldigd

19-01-2018, 21:41 | Lezersnieuws | G van de Berkt

Zilveren Dr. Tilanus Jr. medaille voor 3 actieve leden.

WOUDENBERG- Na de Algemene Ledenvergadering van de KNV EHBO afdeling Woudenberg werden donderdagavond 18-01-2018 Marijke van Appeldoorn, Hennie ter Maaten en Gerard van de Lagemaat gehuldigd.

De drie jubilarissen zijn 25 jaar zeer actief voor de vereniging. Zij ontvingen hiervoor de zilveren draagpenning. Marijke is van 1994 tot 1999 secretaris van de vereniging geweest. Daarnaast kon er altijd een beroep op haar vrije tijd worden gedaan voor een inzet bij een evenement.

Hennie ter Maaten is, naast het beschikbaar zijn voor evenementen, ook de coördinator voor de EHBO-lessen aan de kinderen van de basisscholen. Dit doet zij al vele jaren.

Gerard van de Lagemaat is eveneens bijzonder actief en daarnaast BHV-er/ koster in de Maranatha kerk.

Na de uitreiking van de onderscheidingen door Gerrit van de Berkt, in zijn hoedanigheid van districtsbestuurslid, ontvingen de jubilarissen ieder een fraaie schrijfmap en een mooi boeket bloemen.

OOK EHBO-ER WORDEN?????

Wij organiseren een EHBO basiscursus op zaterdagen 3, 10 en 17 maart in het Cultuurhuis te Woudenberg. Kosten € 245,-- all inclusief. Kijk op onze website voor verdere info en het inschrijfformulier.