• Charim laat zorg zien tijdens Week van Zorg en Welzijn

    Zorggroep Charim

Charim laat zorg zien tijdens Week van Zorg en Welzijn

08-03-2017, 12:12 | Lezersnieuws | Zorggroep Charim

Van 13 t/m 18 maart 2017 is er de nationale Week van Zorg en Welzijn. Op 11 locaties van Zorggroep Charim gaan de deuren open voor het publiek. Zes dagen lang kunnen belangstellenden kennismaken met de zorg voor ouderen, door mee te doen met gezellige activiteiten.

Dagbegeleiding De Schans in Woudenberg (Schans 31) heeft een programma voor belangstellenden. In Zeist heten de locaties Amandelhof (Arnhemse Bovenweg 2), Mirtehof (Molenweg 50), De Looborch (Woudenbergseweg 42) en Spathodea (Oranje Nassaulaan 7) wijkbewoners van harte welkom.

Iedereen is van harte uitgenodigd: buurtbewoners, belangstellenden en mensen die eens willen ervaren of (vrijwilligers-)werk in de zorg iets voor hen is.

Op de locaties worden zeer diverse activiteiten georganiseerd, om de bezoekers de zorg van dichtbij te laten ervaren. Een high tea, bloemschikken, een demonstratie, bewegen op muziek en diverse koren geven acte de présence. Bezoekers zijn van harte welkom. Meer informatie is over het programma per locatie is te vinden op de website van Charim, www.zorggroepcharim.nl.