• Beeldbank O-gen

    Marijke van Eijkeren

Beeldbank gebiedscoöperatie O-gen vernieuwd

17-05-2017, 17:11 | Lezersnieuws | Anne Wouters

Zet Heuvelrug, Vallei en Kromme Rijnstreek beter op de kaart

Goede foto's van de Heuvelrug, Kromme Rijnstreek, Gelderse Vallei, Arkemheen-Eemland of Foodvalley zoeken en aanschaffen was nog nooit zo gemakkelijk. Gebiedscoöperatie O-gen heeft een beeldbank opgezet met drie professionele fotografen: Willem van Leuveren, Marijke van Eijkeren en Wil Groenhuijsen. De beeldbank is nu vernieuwd en werkt nog sneller en eenvoudiger. Neem eens een kijkje op beeldbank.o-gen.nl. Alle foto's uit de beeldbank zijn te bestellen voor een vaste en voordelige prijs.

Gebiedscoöperatie O-gen heeft deze beeldbank met de fotografen opgezet om de regio nog beter op de kaart te zetten en letterlijk meer gezicht te geven. Vaak hebben (non-profit) organisaties, gemeenten of ondernemers geen goede foto's uit de regio om te gebruiken bij hun communicatie (bijvoorbeeld voor een presentatie, folder of website). De beeldbank helpt om de juiste foto's snel te vinden en te bestellen.

Iedere foto is van goede kwaliteit en kost € 45. Bestellen kan direct via de website. Leden van Gebiedscoöperatie O-gen krijgen 20% korting op elke aankoop. Kijk dus eens op beeldbank.o-gen.nl en vind jouw perfecte foto van de Heuvelrug, Vallei of Kromme Rijnstreek.