• Team Beautysalon Lianne

    Beautysalon Lianne

Beautysalon Lianne breidt verder uit

20-02-2019, 09:54 | Lezersnieuws | Frances

WOUDENBERG – Beautysalon Lianne aan de Zeisterweg 53 in Woudenberg breidt opnieuw uit. Met medisch pedicure en schoonheidsspecialiste Amy van de Pol erbij bestaat het team nu uit drie medewerkers. Mede dankzij deze uitbreiding kan de salon een nog completer pakket verzorging bieden: van schoonheidsbehandelingen tot permanente make up en (medische) voetzorg. Beautysalon Lianne heeft de openingstijden verruimd en is vanaf nu ook drie avonden geopend: maandag-, dinsdag- en woensdagavond.

Een medisch pedicure houdt zich net als andere pedicures bezig met de verzorging van voeten en nagels. Ze kan echter ook specialistische behandelingen uitvoeren bij cliënten die door medische oorzaken kwetsbare voeten hebben. Daarbij valt te denken aan voeten die door diabetes, reuma of een andere aandoening sneller complicaties hebben. “Dit specialisme is in Woudenberg en omgeving nog niet veel beschikbaar, het is een mooie uitbreiding voor onze klanten”, aldus Lianne Kleinveld.

Permanente make up

Ook met het aanbrengen van permanente make up is Beautysalon Lianne onderscheidend in de omgeving. Voor wie niet bekend is met deze cosmetische behandeling: bij permanente make up worden pigmenten in de huid ingebracht. Dit verfraait de wenkbrauwen (hairstroke/schaduw) en ogen (eyeliner). Deze zien er na de behandeling 3 tot 5 jaar perfect uit. Lianne Kleinveld: “Je make up is altijd tot in de puntjes verzorgd, zonder steeds voor de spiegel te staan. Ook tijdens het zwemmen en in de sauna blijft de permanente make up er prachtig uitzien. Het is een uitkomst voor iedereen die graag 24/7 een verzorgde uitstraling wil, zonder veel moeite te doen.”

Lianne gebruikt bij de behandelingen apparatuur van het internationaal toonaangevende merk Ecuri. Ook volgt zij masterclasses om bij te blijven met de nieuwste technieken en trends op het gebied van permanente make up. Voor de behandeling start neemt ze uitgebreid de tijd om wensen door te nemen. “En we brengen de wenkbrauwlijn eerst handmatig aan. Dit geeft de cliënt een goed beeld van het eindresultaat vóór de eigenlijke behandeling begint.”

Schoonheidsbehandelingen

Beautysalon Lianne biedt als schoonheidssalon ook professionele huidverzorging, onder meer gericht op gezicht, hals en decolleté. De specialistes werken met de producten van Mineral Skin Cosmetics, deze bevatten grondstoffen uit de Dode Zee.

www.beautysalonlianne.nl