• Autoschade Schreuder kampioen Heren A

  Folkert van der Molen
 • Adventure kampioen Heren B

  Folkert van der Molen
 • FC De Laan kampioen Heren C

  Folkert van der Molen
 • Set Up 1 kampioen Dames

  Folkert van der Molen

42ste Recreantentoernooi ten einde, kampioenen bekend

29-05-2016, 19:11 | Lezersnieuws | Folkert van der Molen

Afgelopen woensdag 26 mei werd met een laatste speelronde de 42ste editie van het Jumbo Kolfschoten Recreatietoernooi Woudenberg afgesloten. In twee van de vier poules was de winnaar en verliezer al bekend. De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. In totaal deden er 24 teams mee in 3 heren- en 1 damespoule.

Bij de heren werd het team Autoschade Schreuder evenals de vorig twee jaren kampioen in de hoogste poule (A). Het team Schreuder mocht dan ook de beker in ontvangst nemen. Het team Set Up 1 degradeert uit deze hoogste poule waarin ze jarenlang aan de top hebben gepresteerd. In poule B werd het nieuwe team Adventure winnaar en promoveert naar de A-poule. TV De Bree degradeert uit de B-poule waaruit ze vorig jaar nog promoveerden. In poule C werd FC De Laan kampioen en promoveert naar de B-poule waaruit ze vorig jaar degradeerden. Het team van Focus4U eindigde wederom op de laatste plaats.

Bij de dames werd Set Up 1 opnieuw kampioen. De beker en taart waren dan ook dik verdiend. Set Up 2 eindigde afgetekend op de laatste plaats.

Voorzitter Rien Wolfswinkel dankte de organisatie (mn. Job en Irene), de sponsoren Jumbo Kolfschoten en Vallei Auto Groep en andere betrokkenen voor hun inzet.