• workshop

16 en 29 april zijn er plaatsen beschikbaar bij de workshop acryl schilderen bij Joke's ART Atelier

04-03-2016, 15:01 | Lezersnieuws | Joke's ART Atelier

Er zijn nog plaatsen beschikbaar op zaterdag 16 april en vrijdag 29 april !!

Bij Joke's ART Atelier in Woudenberg volg je acryl schilderworkshops van één dag. Tevens is er een mogelijkheid om een dagdeel deze workshop te volgen wanneer je je aanmeld met een eigen groep. Je maakt hierbij op een gezellige manier kennis met verschillende schildertechnieken. Het zelf ervaren en ontdekken van deze technieken staat voorop. Uiteraard krijg je hierbij professionele begeleiding. Acrylverf is ideaal voor de beginnende schilders. Heb je weinig of geen ervaring met acryl schilderen? Dan is deze workshop vast en zeker een goed begin en de kans om je eigen creativiteit te ontdekken. Je zult zien dat je onder goede begeleiding in staat bent om in het sfeervolle atelier een eigen kunstwerk te maken in één dag. Je kunt gebruik maken van diverse materialen en je onderwerp is vrij.

Lijkt je dit wel wat? Kom dan je eigen kunstwerk schilderen en ga even lekker genieten van een dagje uit. Laat je verrassen met een uitgebreide lunch, hapjes en drinken tussendoor en na afloop een gezellig samenzijn met drankje en bittergarnituur. Na afloop krijg je de foto's van deze dag toegezonden via je mail. Kijk voor verdere info even bij www.jokealbers.exto.nl onder het item workshops of mail naar joke-albers@hotmail.com

Kwaliteit met gezelligheid, vermengd met jouw passie en inspiratie staat garant voor een geslaagde workshop acryl schilderen in Joke's ART Atelier in Woudenberg (centraal gelegen in Nederland).