‘Gezonde voeding bestaat uit natuurlijke voeding’

21-02-2018, 10:09 | Lezersnieuws | Team

In het kader van het thema “Gezond en met aandacht leven” organiseert de Bibliotheek Eemland (samen met Kunst en Cultuur Woudenberg en Cultuurhuis Woudenberg) een boeiende lezingenreeks, waarbij allerlei geluiden omtrent gezonde voeding aan bod komen. Na Karin Luiten en Rosanne Hertzberger is het nu de beurt aan Ella Halma om te vertellen over geneeskrachtige kruiden en eetbare planten. U bent van harte welkom op dinsdagavond 6 maart om 20.00 uur in Cultuurhuis Woudenberg.

Gezonde voeding krijgt tegenwoordig steeds meer aandacht. Dat betekent ook dat er veel over geschreven wordt en de berichten elkaar kunnen tegenspreken. Boeken over gezonde voeding en afvallen gaan als broodjes over de toonbank. En dan blijkt helaas dat die speciale diëten ook hun eigen houdbaarheidsdatum hebben. Tijdelijk werkzaam en dan ben je weer terug bij af. Natuurgeneeskundige Ella Halma heeft geen voedingsbijbel geschreven en werkt niet met tabellen. Haar idee is dat gezonde voeding bestaat uit natuurlijke voeding. Een (h)eerlijke proeverij is onderdeel van de lezing.

Aanmelden
Om bij deze avond aanwezig te zijn, dient u vooraf een ticket te kopen via www.bibliotheekeemland.nl. De kosten bedragen € 6,50 per persoon. Heeft u eerder al gekozen voor een passe-partout? Dan kunt u uiteraard met dat ticket naar binnen.