• De talenten van een ander moeten benoemt worden.

    We Capture

Rolstoelevent: vijfde Uwwetloket Tournament

07-12-2017, 09:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 29 december 2017, 18:00 tot 23:00

Locatie:

Marktstraat 59, Scherpenzeel
Kulturhus De Breehoek, Scherpenzeel
Scherpenzeel

WOUDENBERG

In de sporthal van het Kulturhus De Breehoek in Scherpenzeel zal vrijdag 29 december 2017 het Uwwetloket Tournament worden gehouden. Dit rolstoelevent start om 18:00 uur en zal ongeveer duren tot 23:00 uur. Daarna is er uiteraard gelegenheid om nog gezellig een borrel te drinken om zodoende na te praten over de gespeelde wedstrijden.

Na de succesvolle voorgaande edities van het Uwwetloket Tournament, zal dit jaar de 5e editie plaatsvinden. Ook dit jaar vindt Uwwetloket, gevestigd in Woudenberg, het weer belangrijk om zich in te zetten voor het goede doel, te weten Gehandicapten Sport Vereniging Amersfoort (GSVA).

Dagelijks zet Uwwetloket zich in voor het verlenen van juridische bijstand aan particulieren en bedrijven, maar de medewerkers willen zich ook weer op een sportieve manier inzetten voor mensen met een beperking. Bij Uwwetloket zijn ook mensen werkzaam met een beperking en aldus weten zij zelf welke gevolgen dat heeft.

De deelnemers zijn mensen met en zonder een beperking (iedereen kan dus deelnemen aan dit initiatief) en zij zullen het tegen elkaar opnemen, terwijl elke deelnemer in een sportrolstoel zal zitten tijdens de wedstrijden (ook de mensen zonder beperking zullen in een sportrolstoel plaatsnemen). De teams hebben elk minimaal vier veldspelers en maximaal 2 reservespelers (ervaring in de sporten is niet vereist). De bijdrage voor deelname bedraagt € 10,- per persoon en zal in zijn geheel ten goede komen aan het hierboven genoemde goede doel. Donaties van toeschouwers en bedrijven gaan volledig naar het benoemde doel. De bijdragen van de sponsoren zal Uwwetloket besteden aan het organiseren van het Uwwetloket Tournament, te weten ter bestrijding van de kosten daarvan.

Een aanzienlijk deel van de gegenereerde omzet in de bar zal ook ten goede komen aan het goede doel. Bovendien zal er in de pauze een veilingmeester aanwezig zijn om een tweetal producten te veilen. De opbrengst daarvan gaat tenslotte ook naar GSVA.

Inschrijven om deel te nemen aan het Uwwetloket Tournament als individu of als team kan tot 20 december 2017 https://www.uwwetlokettournament.nl/inschrijven/ of door te bellen naar: 033 286 65 05. U kunt ook een e-mailbericht zenden naar info@uwwetloket.nl. Wij danken u vanaf deze plaats bij voorbaat voor uw interesse en indien mogelijk voor uw inschrijving.