Regioavond Schreeuw om leven

29-08-2018, 15:58 | Lezersnieuws | Corine Waayenberg

Datum:

dinsdag 18 september 2018, 19:30

Locatie:

Frans Halslaan 21
Maranathakerk
Woudenberg

Mars voor het Leven regioavond in Woudenberg

Het leven, een kostbaar geschenk waarvan je mag genieten en voor mag opkomen. Wist u dat 115 keer per werkdag in Nederland een abortus wordt uitgevoerd? Twee derde van de vrouwen had nooit eerder een abortus. Een derde had al ??n of meer. Achter elke abortus schuilt een eigen verhaal, de ene heftiger dan de andere. Dat komen we ook vaak tegen bij onze hulpverleningsafdeling Er is Hulp. Ondanks de situatie blijft het resultaat hetzelfde: elke abortus stopt een onschuldig leven en laat de ouders met een leegte achter.

?We love them both? (we houden van hen allebei ? moeder en kind), is wat stichting Schreeuw om Leven zegt en ook in praktijk wil brengen. Deze tekst staat ook op ??n van de borden die deelnemers van de Mars voor het Leven bij zich dragen.

Het verlies aan respect dringt zich ook op aan de volwassenen. Euthanasie wordt steeds meer gemeengoed. Het wordt steeds belangrijker om de stem voor het leven in Nederland te laten horen.

Daarom houden wij elk jaar de Mars voor het Leven. Afgelopen jaar liepen naar schatting 14.000 mensen mee. De volgende mars is gepland op 8 december 2018; het programma begint om 12.00 uur op het Malieveld in Den Haag.

Uitnodiging voor regioavonden Dit najaar gaat de stichting met drie teams het land in om op ruim twintig plaatsen het werk van Schreeuw om Leven, hulpafdeling Er is Hulp en de Mars voor het Leven onder de aandacht te brengen. Deze avonden zijn er ook om elkaar te ontmoeten en om de nieuwste ontwikkelingen te horen. Verder krijgen werkgroepen praktische instructies voor het organiseren van vervoer naar de Mars voor het Leven.

U bent van harte welkom op de regioavond bij u in de buurt: Datum: 18 september 2018 Tijd: inloop met koffie vanaf 19.30 uur. Avond start om 19.45 uur Locatie: Maranathakerk Straat en plaats: Frans Halslaan 21, Woudenberg