• sprookjesachtig verlicht!

    GL
  • op wacht

    GL

Pyramide van Austerlitz staat in het licht tijdens lichtjeswandeling

18-01-2017, 11:42 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 27 januari 2017, 17:30 tot 21:00

Locatie:

Zeisterweg 98, Woudenberg
Pyramide van Austerlitz
Woudenberg

Op vrijdag 27 januari 2017 wordt de Pyramide van Austerlitz weer in het licht gezet. U bent die avond van harte welkom om dit bijzondere monument uit de Franse tijd eens anders te bekijken en te beleven.

Vanaf 17.30 uur bent u welkom om via een verlicht pad door het bos naar de eveneens verlichte Pyramide van Austerlitz te lopen. U kunt zelf uw starttijd bepalen, er zijn geen vaste rondleidingen. Langs de route en bij het monument kunt u personen uit het verleden ontmoeten. Zij vertellen een verhaal uit hun tijd. U kunt het monument beklimmen en voor de kinderen zijn er doe-activiteiten, die zij onder uw begeleiding uit kunnen voeren. In het bezoekerscentrum draait een film over de Franse tijd.

Tot 19.30 uur is de film wat meer gericht op kinderen.

De kosten zijn € 4,- p.p. (tot 4 jaar gratis) en bij voorkeur contant te betalen bij de verlichte kassa aan het eind van het parkeerterrein. Warme dranken zijn tegen een kleine vergoeding op het terrein te koop. Het parkeren is gratis. Parkeerwachters wijzen een plek aan. We raden u aan om zelf een zaklantaarn, of lampion mee te nemen. De route is niet geschikt voor rolstoel of wandelwagen.

U kunt tot 21.00 uur starten en het monument kunt u tot uiterlijk 22.00 uur bezoeken.

Mocht het evenement door slecht weer niet door kunnen gaan, dan gelasten wij het af. We zullen u hierover informeren via de website www.fransetijd.nl op donderdag 28 januari vanaf 15.00 uur.