Nieuwe serie 'Doe Meer Met Je Tablet' van SWO Woudenberg

17-02-2018, 18:21 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 13 maart 2018, 14:30 tot 16:30

Locatie:

Schans , Woudenberg
Gebouw De Schans
Woudenberg

Doe Mee(r) Met Je Tablet krijgt in maart 2018 bij de SWO Woudenberg weer een vervolg. Senioren leren daar onder begeleiding hun iPad optimaal gebruiken. De 27e editie start vanaf 13 maart 2018 op dinsdagmiddag of 16 maart 2018 vrijdagmiddag..

Zes weken lang geven vrijwilligers iedere week twee uur begeleiding. Daarbij komen de basisonderdelen aan de orde zoals zoeken op internet en versturen en ontvangen van email. Op verzoek komen andere onderwerpen aan de orde.

Deelnemers kunnen ook vooraf advies krijgen bij de aanschaf en ondersteuning bij het instellen van de tablet thuis. Tot een jaar na de start is in het SWO Internetcafe Woudenberg, tevens leercentrum van Seniorweb, wekelijks op dinsdagmiddag ondersteuning te krijgen.

Dit alles tegen vergoeding van € 35. Meer dan 290 senioren uit Woudenberg en omgeving namen eerder deel.

Lijkt het een uitdaging met uw iPad op internet aan de slag te gaan of kent u iemand in uw omgeving die daaraan graag zou willen meedoen, aanmelden kan door het sturen van contactgegevens naar swow.internetcafe@gmail.com.

Voor meer informatie per telefoon, neem contact op met Paul Reijenga, 033 - 286 1427

Deze keer is er geen ondersteuning voor de overige tablets (Samsung, Lenovo, Asus, Acer). U kunt u wel opgeven, maar komt dan op de lijst voor de volgende keer.