Nieuwe serie 'Doe Meer Met Je Tablet'

01-09-2018, 17:05 | Lezersnieuws | Cor Nagtegaal

Datum:

dinsdag 18 september 2018, 14:30

Locatie:

Schans 33
mfc De Schans
Woudenberg

Doe Mee(r) Met Je Tablet krijgt in september 2018 weer een vervolg bij de SWO Woudenberg! Senioren leren daar onder begeleiding hun tablet optimaal gebruiken. De 28e editie begint vanaf 18 september 2018 op dinsdagmiddag en 28 september op vrijdagmiddag voor de iPad (Apple) en op 18 september dinsdagmiddag voor de Android tablets (Samsung, Lenovo, Asus, etc.).

Vijf weken lang geven vrijwilligers iedere week twee uur begeleiding. Daarbij komen de basisonderdelen aan de orde zoals zoeken op internet en versturen en ontvangen van email. Op verzoek komen andere onderwerpen aan de orde.

Deelnemers kunnen ook vooraf advies krijgen bij de aanschaf en ondersteuning bij het instellen van de tablet thuis. Tot een jaar na de start is in het SWO Internetcafe Woudenberg, tevens leercentrum van Seniorweb, wekelijks op dinsdagmiddag ondersteuning te krijgen.

Dit alles tegen vergoeding van ? 35. Meer dan 295 senioren uit Woudenberg en omgeving namen eerder deel.

Lijkt het een uitdaging met een iPad of andere tablet op internet aan de slag te gaan of kent u iemand in uw omgeving die daaraan graag zou willen meedoen, aanmelden kan door het sturen van contactgegevens naar swow.internetcafe@gmail.com. Voor meer informatie per telefoon, neem contact op met Paul Reijenga, 033 ? 286 1427

Uw aanmelding wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt.