• Karin Luiten

    -

Koken met Karin zonder pakjes en zakjes in het Cultuurhuis

04-01-2018, 09:20 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 23 januari 2018, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Dorpsstraat 40, Woudenberg
Cultuurhuis Woudenberg
Woudenberg

In het kader van het thema 'Gezonde Levensstijl' organiseert de Bibliotheek Eemland (samen met Kunst en Cultuur Woudenberg en Cultuurhuis Woudenberg) een boeiende lezingenreeks, waarbij allerlei geluiden omtrent gezonde voeding aan bod komen. Een daarvan is Koken met Karin zonder pakjes en zakjes. U bent van harte welkom op dinsdagavond 23 januari om 20.00 uur in Cultuurhuis Woudenberg.

Al jaren voert Karin Luiten strijd tegen het gebruik van onzinproducten in de keuken. Steeds meer mensen moeten smakelijk lachen om de rare fratsen van de voedselindustrie. Jazeker, koken zonder pakjes en zakjes is een trend die blijft. Daar gaat Karin u deze avond alles over vertellen en laten proeven. Boekhandel Van Lunteren verkoopt haar boeken tijdens de lezing.

Aanmelden

Om bij deze avond aanwezig te zijn, dient u vooraf een ticket te kopen via de website www.bibliotheekeemland.nl. De kosten bedragen € 6,50 per persoon. Bent u van plan alle lezingen te bezoeken (dus ook die van Rosanne Hertzberger over "Ode aan de E-nummers" op 13 februari en Ella Halma over geneeskrachtige kruiden en eetbare planten op 6 maart)? Dan kunt u kiezen voor een passe-partout van € 15,-. U bespaart dan € 4,50.

Over Karin Luiten

Karin Luiten is culinair journalist en kookboekenschrijfster. Zij heeft intussen zes culinaire scheurkalenders en twaalf kookboeken op haar naam staan, waarvan de bestsellers "Zonder pakjes en zakjes" het meest bekend zijn. Elke zaterdag schrijft zij in dagblad Trouw.