Kerst in de Dorpskerk Woudenberg

07-12-2016, 21:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 22 december 2016, 20:00 tot 21:30

Locatie:

Schoutstraat , Woudenberg
Dorpskerk Woudenberg
Woudenberg

Donderdagavond 22 december vindt er een bijzonder benefiet kerstzangavond/-concert in de Woudenbergse Dorpskerk plaats. Georganiseerd t.b.v een project in Peru voor kansarme kinderen.

Voor deze gelegenheid is de Oud-Beijerlandse organist Johan Mourits bereid gevonden het orgel te bespelen. Mourits staat bekend om zijn bijzondere improvisaties en inspirerende begeleiding van gemeentezang. Hij zal geflankeerd worden door piano (Wilbert Spaanderman) en trompet (Guido Grünbauer).

Naast de samenzang van bekende en geliefde kerstliederen, treden er ook twee gelegenheidszanggroepen op. Ten eerste zullen 4 leden van het gezin van ds.M.Messemaker (Annegreet, Jan-Arie, Roos en de dominee) het zogenaamde Messemakerkwartet vormen en meerstemmig enkele kertsliederen ten gehore brengen.

Daarnaast treedt er ook een gelegenheidsmannenensemble o.l.v. Steven Luitjes op. Dit mannenensemble bestaat uit een tiental goede zangers van verschillende koren. Deze unieke kerstervaring in onze prachtige oude Dorpskerk mag u niet missen!

Dorpskerk | 22 december | 20.00 uur