Filmhuis Woudenberg: C'est La Vie

11-09-2018, 13:11 | Lezersnieuws | Annemieke Beheer Filmhuis Pagina

Datum:

donderdag 13 september 2018, 20:15 tot 22:15

Locatie:

Dorpsstraat 40
Cultuurhuis Woudenberg
Woudenberg

Het Filmhuis Woudenberg start weer in september. Ook dit seizoen kunt u in het Leescaf? weer genieten van een mooie, aangrijpende of komische film. Op donderdag 13 september om 20.15 uur vertonen wij C'EST LA VIE Regisseur: Olivier Nakasche en Eric Toledano (de makers van Intouchable)

Max Ang?ly (Jean Pierre Bacri) runt al 30 jaar een catering bedrijf en organiseert, ook als wedding planner, honderden feesten en partijen. Zo ook de bruiloft van Pierre (Benjamin Lavernhe) en Helena (Judith Chemia) dat in een prachtig 17e eeuws kasteel zal plaats vinden. Max heeft een heel team van bedienden, koks en afwassers samengesteld alsmede bloemen, een band en een fotograaf geregeld. Dus, alle ingredi?nten voor een succesvol feest zijn aanwezig. Tot een paar onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk verandert in chaos, mede doordat Pierre, de bruidegom, een zelfingenomen controlfreak blijkt te zijn. Lukt het Max en zijn team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn? Het geven van een waanzinnig feest?

Een lach, een happy end en pretentieloos vermaak voor een heerlijk ontspannen avondje uit.

Aanvang: 20.15 uur. Een kaartje kost ? 6,- (inclusief koffie/thee) en is verkrijgbaar op de avond zelf, of vooraf te reserveren via de balie van het Cultuurhuis of door een berichtje te sturen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg@gmail.com