• Drukkerij Woudenberg

    Drukkerij Woudenberg

Filmhuis: Going in Style

30-11-2017, 14:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 14 december 2017, 20:15 tot 22:15

Locatie:

Dorpsstraat 40, Woudenberg
CULTUURHUIS WOUDENBERG
Woudenberg

Leescafé Cultuurhuis Woudenberg, op donderdag 14 december vertonen wij Going in Style.

Geregisseerd door Zach Braff. Met Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin.

Drie heren op leeftijd, Willie (Freeman), Joe (Caine) en Albert (Arkin) en al decennia lang hecht bevriend met elkaar, hebben hun pensioen in rook zien opgaan omdat hun bedrijf in buitenlandse handen is overgegaan. Elk van hen heeft financiële problemen. Als Joe voor een laatste keer zijn bank bezoekt om onder een wurgcontract uit te komen wordt de bank overvallen. Dat brengt hem op het idee om met zijn twee maten hetzelfde te organiseren en hun bank te overvallen. Bovendien begeleid hun bank de overdracht van hun bedrijf. Dus boontje komt om zijn loontje.

Zijn vrienden willen er niets van weten maar als de geldproblemen toenemen besluiten ze dat ze eigenlijk niets te verliezen hebben. Het samenspel en wisselwerking tussen de drie veteranen staan garant voor mooie dialogen met hun eigen ouderdom als lijdend voorwerp. Hoge grappendichtheid voor een zorgen vrije filmavond.

Aanvang: 20.15 uur. Een kaartje kost € 6,- (inclusief koffie/thee) en is verkrijgbaar op de avond zelf, of vooraf te reserveren via de balie van het Cultuurhuis of door een berichtje te sturen naar filmhuiscultuurhuiswoudenberg@gmail.com