• OFM in Italië

    Chris Kok

Blasmusik im Herbst in Renswoude

07-10-2017, 00:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Nijborg 2, Renswoude
´t Podium
Renswoude

Onder de titel "Blasmusik im Herbst" verzorgt Egerländerkapel "Die Original Fenntaler Musikanten" uit Veenendaal op zaterdag 14 oktober a.s. een muzikale avond in 't Podium in Renswoude

Het concert begint om 20.00 uur. De zaal is vanaf 19.30 geopend.

"Die Original Fenntaler Musikanten" bestaan uit 21 enthousiaste amateur muzikanten uit Veenendaal en omstreken. Sinds de oprichting in 2002 heeft de kapel zich onder leiding van Chris Kok uit Ede ontwikkeld tot één van de betere Egerländerkapellen van ons land.

Van begin af aan hebben de muzikanten er naar gestreefd de Egerländermuziek, bekend van o.a. Ernst Mosch, op een zo hoog mogelijk niveau uit te voeren, om daarmee het publiek te overtuigen dat deze muziekstijl veel meer is dan alleen "bier en bratwurst".

De kapel neemt regelmatig met veel succes deel aan concoursen en festivals in binnen en buitenland. Zo wist de kapel de afgelopen 15 jaar twee keer het Nederlands Kampioenschap en maar liefst drie keer het Europees Kampioenschap op haar naam te schrijven. Tevens hebben "Die Original Fenntaler Musikanten" vele concertreizen gemaakt naar o.a. Oostenrijk, Duitsland, Tsjechië en Italië.

Op 14 oktober zal deze mooie kapel voor het eerst optreden in Renswoude met een zeer gevarieerd programma.

Onder het genot van een drankje kan het publiek genieten van de vertrouwde polka's en walsen uit het Egerländer-repertoire, afgewisseld met solistische optredens van een aantal eigen muzikanten.

Kortom, "Blasmusik im Herbst" is een must voor iedere blaasmuziekliefhebber!

De entreeprijs voor dit concert bedraagt €8,50.

Kaarten zijn telefonisch te reserveren bij Jeannette Kok-van Ingen, tel. 0318-652337 en op de avond zelf te koop bij de kassa aan de zaal.

Verdere informatie op de website: www.fenntaler.nl