Columns

Columnist:

Titia Cnossen

Ik heb zin in Koningsdag

Gelukkig kunnen we deze week vertellen hoe de Woudenbergse inbreng op Koningsdag eruit gaat zien. Na weken vol geheimzinnigheid presenteerden we maandagavond vol trots ons team dat meedoet aan de regioquiz tijdens het programma van Koningsdag in Amersfoort.

Columnist:

Titia Cnossen

Het DOE-seizoen is gestart

Officieel liggen de wintermaanden achter ons, maar ook in maart kunnen we de winterjas nog goed gebruiken. Toch staat de maand maart voor mij in het teken van de start van het DOE-seizoen, om de term van NLdoet te gebruiken.

Columnist:

Titia Cnossen

Tot uw dienst!

Graag zijn wij al onze 13.170 inwoners (cijfer per 31 december 2018) zo goed mogelijk van dienst in het gemeentehuis. Daarom vroeg de gemeente Woudenberg eind 2018 aan inwoners op welke momenten zij het liefst het gemeentehuis bezoeken.

Columnist:

Titia Cnossen

Veilige jaarwisseling gewenst

In deze laatste Woudenberger van 2018 kijk ik toch even vooruit naar de jaarwisseling. We vieren oud en nieuw tijdens het nieuwjaarsfeest op de parkeerplaats bij het gemeentehuis of in de eigen straat of buurt. We wensen elkaar het beste en proosten op het nieuwe jaar.

Columnist:

Titia Cnossen

Recht verbindt de gemeenteraad

In een interview over gemeenteraadsverkiezingen werd mij pas gevraagd wat het afgelopen jaar het hoogtepunt was. Ik koos het moment dat de nieuw samengestelde gemeenteraad de eed of belofte aflegde. Dan zweren alle raadsleden trouw aan de grondwet en beloven het nakomen van de wetten.

Columnist:

Titia Cnossen

Elke dag is vrijwilligersdag

Wist u dat elk jaar 7 december op de internationale kalender staat als de Dag van de Vrijwilliger? Voor mij is dit nieuw, maar wel een mooie aanleiding om te vertellen over de bijzondere plaats die vrijwilligerswerk in onze samenleving heeft.

Pagina's