Columns

Columnist:

Titia Cnossen

Trek aan de bel

Ieder jaar schrijf ik in aanloop naar de feestdagen een column om u fijne feestdagen en een prettige en veilige jaarwisseling te wensen. Ook dit jaar maak ik van deze gelegenheid gebruik.

Columnist:

Titia Cnossen

Werken aan Woudenberg

Meestal vertel ik u in deze column over de zaken buiten het gemeentehuis die mij als burgemeester bezighouden. Vandaag neem ik u mee naar binnen. In het monumentale deel van ons mooie gemeentehuis ben ik veel in overleg met de wethouders, gemeentesecretaris en vele medewerkers.

Columnist:

Titia Cnossen

Wees nieuwsgierig

Op verzoek van de gemeenteraad prijken sinds dinsdag 12 november de woorden van Artikel 1 van de Grondwet op de balie van het gemeentehuis.

Columnist:

Titia Cnossen

Praat mee over veiligheid in je buurt

Van dinsdag 29 oktober tot maandag 16 december is mijn agenda flink gevuld met bijeenkomsten in de verschillende buurten en wijken van Woudenberg. Dan gaan we met elkaar in gesprek over veiligheid en leefbaarheid in uw straat of buurt.

Columnist:

Titia Cnossen

Het is zomertijd

Met de restauratie van het bordes sluit de gemeente Woudenberg een bijzondere eerste helft van 2019 af. Deze week vergadert de gemeenteraad na vier lange, voorbereidende vergaderingen voor de laatste keer voor het zomerreces en schakelen de raadsleden terug in zomerstand.

Columnist:

Titia Cnossen

De witte anjer als teken van respect

Ziet u deze week opvallend veel witte anjers in het knoopsgat van mensen om u heen? Die witte anjer is het symbool van waardering voor Nederlandse veteranen. De anjer wordt gedragen voorafgaand aan de Nederlandse Veteranendag op 29 juni.

Columnist:

Titia Cnossen

Een eindje meelopen

De week van de Avondvierdaagse is voor mij de kans om met basisschoolleerlingen een eindje op te lopen en een praatje te maken. De meest gestelde vraag blijft waar mijn ambtsketen is. Die beloofde ik om te doen bij het defilé op vrijdagavond.

Pagina's