Columns

Columnist:

Titia Cnossen

Het is zomertijd

Met de restauratie van het bordes sluit de gemeente Woudenberg een bijzondere eerste helft van 2019 af. Deze week vergadert de gemeenteraad na vier lange, voorbereidende vergaderingen voor de laatste keer voor het zomerreces en schakelen de raadsleden terug in zomerstand.

Columnist:

Titia Cnossen

De witte anjer als teken van respect

Ziet u deze week opvallend veel witte anjers in het knoopsgat van mensen om u heen? Die witte anjer is het symbool van waardering voor Nederlandse veteranen. De anjer wordt gedragen voorafgaand aan de Nederlandse Veteranendag op 29 juni.

Columnist:

Titia Cnossen

Een eindje meelopen

De week van de Avondvierdaagse is voor mij de kans om met basisschoolleerlingen een eindje op te lopen en een praatje te maken. De meest gestelde vraag blijft waar mijn ambtsketen is. Die beloofde ik om te doen bij het defilé op vrijdagavond.

Columnist:

Titia Cnossen

Ik heb zin in Koningsdag

Gelukkig kunnen we deze week vertellen hoe de Woudenbergse inbreng op Koningsdag eruit gaat zien. Na weken vol geheimzinnigheid presenteerden we maandagavond vol trots ons team dat meedoet aan de regioquiz tijdens het programma van Koningsdag in Amersfoort.

Columnist:

Titia Cnossen

Het DOE-seizoen is gestart

Officieel liggen de wintermaanden achter ons, maar ook in maart kunnen we de winterjas nog goed gebruiken. Toch staat de maand maart voor mij in het teken van de start van het DOE-seizoen, om de term van NLdoet te gebruiken.

Columnist:

Titia Cnossen

Tot uw dienst!

Graag zijn wij al onze 13.170 inwoners (cijfer per 31 december 2018) zo goed mogelijk van dienst in het gemeentehuis. Daarom vroeg de gemeente Woudenberg eind 2018 aan inwoners op welke momenten zij het liefst het gemeentehuis bezoeken.

Pagina's