Columns

Columnist:

Titia Cnossen

Vlag wapperde voor de commissaris

De vlag van de provincie Utrecht wapperde op vrijdag 6 maart voor het gemeentehuis, omdat commissaris van de Koning Oosters een bezoek bracht aan Woudenberg. Zijn werkbezoek heeft een formele kant die gaat over de toezichthoudende taak van de provincie.

Columnist:

Titia Cnossen

Woudenberg in de regio

Alle gemeenten, groot en klein, werken samen voor het welzijn van hun inwoners. De veiligheid is ondergebracht bij de politie en de brandweer. Voor de politie valt Woudenberg in de Eenheid Midden Nederland en hoort bij het basisteam Zeist, Bunnik, Leusden en Woudenberg.

Columnist:

Titia Cnossen

Trek aan de bel

Ieder jaar schrijf ik in aanloop naar de feestdagen een column om u fijne feestdagen en een prettige en veilige jaarwisseling te wensen. Ook dit jaar maak ik van deze gelegenheid gebruik.

Columnist:

Titia Cnossen

Werken aan Woudenberg

Meestal vertel ik u in deze column over de zaken buiten het gemeentehuis die mij als burgemeester bezighouden. Vandaag neem ik u mee naar binnen. In het monumentale deel van ons mooie gemeentehuis ben ik veel in overleg met de wethouders, gemeentesecretaris en vele medewerkers.

Columnist:

Titia Cnossen

Wees nieuwsgierig

Op verzoek van de gemeenteraad prijken sinds dinsdag 12 november de woorden van Artikel 1 van de Grondwet op de balie van het gemeentehuis.

Columnist:

Titia Cnossen

Praat mee over veiligheid in je buurt

Van dinsdag 29 oktober tot maandag 16 december is mijn agenda flink gevuld met bijeenkomsten in de verschillende buurten en wijken van Woudenberg. Dan gaan we met elkaar in gesprek over veiligheid en leefbaarheid in uw straat of buurt.

Pagina's