• Robin Eggenkamp
 • Scenecs.

  Bert Roest
 • Scenecs.

  Peter Veerman
 • Scenecs.

  Robin Eggenkamp
 • Scenecs.

  Robin Eggenkamp

BDU-lezersactie: Maak kans op twee Passe-Partout kaarten voor Scenecs International Film Festival

HILVERSUM Wie gaat er nu niet graag naar de film? Het Scenecs International Film Festival vertoont van 26 mei tot en met 2 juni 2017 in Hilversum meer dan 60 korte en lange films en documentaires van debuterende binnen- en buitenlandse filmmakers. Het filmprogramma is te bekijken op www.scenecs.com/programma. Bezoekers worden ontroerd, verrast, geboeid en in spanning gehouden.

BDU-LEZERSACTIE

BDUmedia verloot onder de e-mailnieuwsbrieflezers van de BDUmedia-titels 10 x 2 passe-partouts. Met een passe-partout krijgen nieuwsbrieflezers gratis toegang tot de reguliere filmprogrammering tijdens het SCENECS filmfestival in Hilversum. Wie ook de parels uit de filmindustrie wil beleven, kan zich aanmelden voor een nieuwsbrief.

Deze lezersactie loopt tot maandag 22 mei 2017. Volg om hiervoor in aanmerking te komen de stappen 1 en 2.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op 2 gratis passe partouts voor Scenecs filmfestival Hilversum >>>

De winnaars worden maandag 22 mei 2017 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op een passe partout.

EXTRA WINACTIE: MAAK KANS OP KAARTEN VOOR HET GRAND GALA AWARD EVENT

Het Film Festival wordt afgesloten met een spectaculair Grand Gala Award Event op 2 juni in Studio21, met de bekendmaking van de winnaars tijdens een spectaculaire showavond. Een memorabele avond uit in black tie! Bekijk de video van het Grand Gala op www.scenecs.com/grand-gala

BDUmedia geeft toegangskaarten weg voor het Grand Gala Award Event. Wie kans wil maken op kaarten, kan een kennistest doen.

<<< Ga naar www.BDU.scenecs.com en doe mee aan de prijsvraag om kans te maken op gratis kaarten voor het Grand Gala Award Event op 2 juni in Studio21 >>>

Onder degenen die mee doen met de prijsvraag, verloot BDUmedia 1 exclusief Grand Gala VIP pakket, bestaande uit:

- 2 VIP-kaarten voor het Grand Gala Award Event;

- een overnachting in een luxe hotel met ontbijt;

- vervoer vanaf het hotel naar het Grand Gala Award Event (Studio 21) en terug naar het hotel.

Deze ´extra win´ lezersactie loopt ook tot maandag 22 mei 2017. De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Wie niet tot de winnaars behoort: kaarten voor het SCENECS Film Festival en het Grand Gala Award Event zijn te verkrijgen op www.scenecs.com.

*Met vriendelijke groet,*

Jean Lommen

Regisserend redacteur BDUmedia

06-51857840