• Edwin Nieuwenhuis
  • Edwin Nieuwenhuis
  • 02-07-16: Syntix Superprix Circuit Zolder (B)
    Photo: 2016 © Roel Louwers

    Roel Louwers
  • Edwin Nieuwenhuis
  • Edwin Nieuwenhuis
  • Hansburger.nl1
  • Joel Vanderzijpen

BDU-Lezersactie: maak kans op gratis VIP-kaarten voor Formido Finaleraces op TT Circuit Assen

BARNEVELD/ASSEN Het TT Circuit Assen is de 'place to be' op zondag 23 oktober 2016, samen met de hele familie beleeft u hier een hele dag vol spektakel en amusement. De diverse autoraceklassen zorgen voor veel spektakel en sensatie, geuren van verbrand rubber en benzine en u hoort geluiden waar je kippenvel van krijgt.

Daarnaast is er veel vertier voor het jonge publiek op de gratis te bereiken linker paddockzone, zoals een kinderkartbaan, radiografisch bestuurbare auto's, springkussens en clowns. Om de hele dag nog een extra gezellig tintje te geven, vindt er tijdens het pauze programma een optreden plaats van de Drentse volkszanger Jannes en Thomas Berge.

SUPERCAR Het raceprogramma bestaat uit de finaleraces van de kampioenschappen van de Supercar Challenge powered by Pirelli. Beide groepen van de Supercar Challenge zullen op zondag een race rijden over 90 minuten. Hier komen dikke GT's als de Mosler, Volvo en Porsche, maar ook diverse snelle BMW's, de Lotus en de kleinere Renault Clio's in actie. Verder start de nieuwe TCR Benelux klasse voor vier races op zondag en rijden de historische bolides van dePCI - NK GTTC twee races. Voor iedere autosportliefhebber is er volop raceplezier.

Dit mooie familie-evenement is gratis te bezoeken wanneer door een ticket te downloaden via de Formido website, www.formido.nl/ffr. Dit kaartje geeft toegang tot alle tribunes en de familie-activiteiten op de paddock. Voor slechts € 10,00 kan dan een upgrade ticket worden gekocht voor de race paddock, waar de race-auto's van dichtbij te zien zijn.

VIP-GAST Wie als VIP-gast naar de Formido Finaleraces wil, kan zich inschrijven voor de BDU e-mailnieuwsbrief en zijn/haar gegevens achterlaten om kans te maken op 5x 2 VIP-kaarten voor de Formdio Finaleraces.

Wat houdt een VIP arrangement in? De Supercar Challenge pb Pirelli beschikt over een eigen VIP-hospitalitytent die op de paddock staat tussen de andere raceteams. VIP´s worden hier ontvangen vanaf 09.30 uur door een gastvrouw en er staat koffie/thee en iets lekkers klaar. Rond de middag wordt er een uitgebreid buffet geserveerd en de bar is de gehele dag open. Men kan zich aanmelden voor een rondleiding langs de teams en over het circuit, waar meer uitlegt wordt gegeven over de raceklasse en de racewagens. VIP´s kunnen bovendien deelnemen aan de gridwalk, wat betekent dat zij op de startgrid foto's kunnen maken van hun favoriete wagen.

Wie VIP-tickets wint, ontvangt twee toegangsbewijzen voor de gehele paddock, twee VIP-pasjes die toegang geven tot de VIP-hospitalitytent van de Supercar Challenge en een VIP-parkeerkaart.

Voor meer informatie inclusief kaartjes en het programma van de Formido Finaleraces: www.finaleraces.nl

BDU-LEZERSACTIE

BDUmedia verloot 5 x 2 gratis VIP-kaarten voor de Formido Finaleraces in Assen.onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 17 oktoberi 2016. Volg de stappen 1 en 2 om hiervoor in aanmerking te komen.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op 2 gratis VIP-kaarten voor de Formido Finaleraces in Assen >>>

De winnaars worden maandag 17 oktober 2016 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op twee gratis VIP-kaarten.