BDU-lezersactie: Maak kans op 2 vrijkaarten voor Summer Energy

AMERSFOORT VATHORST Sander van Doorn is dit jaar een van de bekendste dj's op Summer Energy, dat op zaterdag 28 mei in Amersfoort Vathorst voor de derde keer plaatsvindt. Samen met DJ 'van het eerste uur' en geboren Amersfoorter Sidney Samson, zullen zij en vele vele anderen zorgen voor een groot feestelijk muzikaal spektakel.

Sander behoort nog steeds tot een van de grootste dj's/producers ter wereld en heeft een belangrijke invloed gehad op deze moderne muziekstroom. Hij draait nog altijd mee in de hoogste regionen van de dance wereld en zijn bekendheid in Noord en Zuid Amerika en Azie nog ongekend groot. Wereldwijd heeft hij meer dan 2 miljoen aanhangers.

Voor de eerste keer is er op Summer Energy een derde stage te vinden, voor de liefhebbers van Zuid Amerikaanse Latin muziek. De organisatie komt hiermee tegemoet aan de wens om meerdere muziekstijlen te laten horen.

Informatie en tickets zijn verkrijgbaar via www.summerenergy.nl

 

BDU-LEZERSACTIE

Onder de e-mailnieuwsbrieflezers van de BDUmediatitels worden 10 x 2 gratis toegangskaarten verloot. Deze actie loop tot maandag 18 april 2016. Volg de stappen 1 en 2 om hiervoor in aanmerking te komen.

Stap 1:

<<< Klik hier om in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>>

Wie al nieuwsbriefabonnee is, kan naar stap 2.

Stap 2:

<<< Vul hier de gegevens in om kans te maken op 2 gratis toegangskaarten voor Summer Energie >>>

De winnaars worden maandag 18 april 2016 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.

N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op gratis toegangskaarten.