• Sportvisserij Bilthoven

Woudenberger naar WK Sportvissen Junioren in Ierland

WOUDENBERG Jeffrey Bakkernes uit Woudenberg doet komende zaterdag 12- en zondag 13 augustus mee aan het WK Sportvissen voor junioren aan het Ierse stuwmeer Inniscarra.

De Woudenberger doet mee aan de categorie tot 25 jaar die kan worden gezien als een tussenfase tussen de Junioren en Senioren beter bekend als de U-25.

VOORSPELLINGEN Het zal, zoals de vooruitzichten op de vangst nu zijn, vooral aankomen op snel en technisch vissen. Na dagen trainen door de teams waarbij het nodige aas en lokvoer in het water is gebracht, hebben zich grote scholen blankvoorns langs het parkoers verzameld. Vangsten van meer dan tien kilo voorn waren daarbij geen uitzondering.

Jeffrey vist samen met Daan van Berkel, Martijn Bakker, Lucien de Rade en Ramon Ansing terwijl het team wordt begeleid door de bondscoaches Dieter Friederichs en Nico Bakkernes.

Op de foto staat de Nederlandse O25-ploeg: v.l.n.r.: Gerrit Ansing, Jeffrey Bakkernes, Nico Bakkernes, Luciën de Rade, Ramon Ansing, Daan van Berkel, Dieter Friederichs, Martijn Bakker