Sport lezersnieuws

Kinderavondwandeling landgoed Schaffelaar

BARNEVELD ? Lekker lang op en samen met de (klein)kinderen een frisse neus halen.

Vallei Accountants/Dames 1 eindigt seizoen in middenmoot

Zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen voor Vallei Accountants/Dames 1 en zij speelden in Ede tegen de nummer twee, TweeVV Dames 1.

Vier turnsters Longa naar districtsfinale

In Amersfoort vonden de afgelopen twee weekenden de regiofinales turnen plaats, voor de meisjes uit de vierde divisie en verplichte oefenstof D1.

Focus4u: op naar de P/D wedstrijden 

In de laatste competitiewedstrijd hebben volleybalheren afgelopen zaterdag met 3-1 verloren van de nummer 7 BVC’73 uit Barchem.

 Twintig jaar samenwerken aan een vitaal platteland

Vereniging Vallei & Boerderij stopt op hoogtepunt

Woningmarkt Eemland: aanbod blijft krimpen, starters in de knel

In de regio Eemland zijn het afgelopen kwartaal ruim 9% minder woningen verkocht dan in dezelfde periode een jaar geleden en zelfs 15% minder dan het laatste kwartaal van 2017. Die scherpe daling is te wijten aan het beperkte aanbod: er zijn eenvoudigweg te weinig woningen te koop.

Apeleuk Sportief Zomerkamp

Monkey Moves, Fit Academy Bokkeduinen en verschillende sportverenigingen helpen mee om dit evenement mogelijk te maken.

Vallei Accountants/Dames 1 met pieken en dalen op de 6e plek

In de laatste thuiswedstrijd van het seizoen speelde Vallei Accountants/Dames 1 tegen de nummer 5 van de competitie, TiVoC D1.

Focus4u kan zich opmaken voor PD-wedstrijden voor de eerste divisie

Afgelopen zaterdag moest Woudenberg in de Camp aantreden tegen de nummer 3 Vives uit IJsselstein. Woudenberg had aan 1 punt genoeg om de tweede plek veilig te stellen. Omdat Ruben van Holland nog steeds geblesseerd is, was Koos Jol aan de selectie toegevoegd.

Kaarten bij het Spoor

Donderdagavond 12april zijn er, na een gezellige avond kaarten, de prijzen van van de competie seizoen 2017-2018 uitgereikt.

Pagina's