Sport lezersnieuws

DAWO onderling.

Uitslagen: H. van Lambalgen - G. Peut 2 - 0; G. Pul - L. van Raaij 0 - 2: E. van Egdom - A. van Ginkel 2 - 0; D. van der Velden - M. de Smit 2 - 0: S.J. Bouw - E. van Egdom 1 - 1; G. Pul - H. van Lambalgen 2 - 0; A. van Ginkel - J. Heemskerk 2 - 0; M. de Smit - L. van Raaij 2 - 0; C.

Uitslagen Bridgeclub Scharuk

A-lijn

1. Wil Boterman & Dick Schouten 70,83 ;

2. Tine Vis & Rob de Wijs 67,08;

3. Dick van Wijngaarden & Willy Geuze 60,83;

4. Jeanette Unk & Leida Hofland 57,99;

5. Clary van den Berg & Nico de Bie 52,08;

OpMaat Incasso uit Scherpenzeel sponsort een jeugdzaalvoetbalteam

OpMaat Incasso uit Scherpenzeel sponsort een jeugdzaalvoetbalteam. OpMaat Incasso nam het afgelopen week op tegen de Orange Babies. OpMaat Incasso had de gehele wedstrijd een veldoverwicht, wat uiteindelijk resulteerde, in mooie aanvallen en een terechte 5-2 overwinning.

Focus4U/Heren 1 uitgebekerd

Afgelopen zaterdag speelde Focus4U/Heren 1 uit Woudenberg in een vierkamp om een plaats voor de volgende ronde in het nationale bekertoernooi. In de eerste wedstrijd trad Woudenberg aan tegen Keistad uit Amersfoort.

Vijf gouden plakken op NK steppen voor High Level

Het Overijsselse Kamperzeedijk was zaterdag het toneel van het NK steppen. Met 19 steppers aan de start was High Level-Versekip.nl goed vertegenwoordigd. De hoge verwachtingen zijn waargemaakt, want High Level ging huiswaarts met vijf titels.

Volleybalvereniging Woudenberg verlengt zes sponsorcontracten

Naast een tweetal nieuwe sponsoren heeft Volleybalvereniging Woudenberg ook zes contracten met sponsoren voor een nieuwe periode van drie jaar kunnen verlengen.

De contracten met Greef Diervoeders en Makelaardij Woudenberg als sponsoren voor Heren 2 werden verlengd.

Herry's Bar en Toyota van Gent (Ede/Veenendaal) nieuwe sponsoren Volleybalvereniging Woudenberg

Het wedstrijdseizoen moet nog beginnen, maar op een andere terrein boekt Volleybalvereniging Woudenberg al winst met het verwelkomen van een tweetal nieuws sponsoren: Herry's Bar en Toyota van Gent (Ede/Veenendaal).

16 september Open Middag Manege Groenewoude (en andere introductie-activiteiten)

In het kader van de nationale sportweek, de FNRS-/KNHS Open Manegedagen én de Albert Heijn spaaractie voor gratis sporten, is er op Manege Groenewoude op zaterdagmiddag 16 september een open middag.

Uitslagen Bridgeclub Scharuk

Parencompetitie 2017-2018 ronde 1.1.

A-lijn

1, Jan Kooistra & Dick van Wijngaarden 63,80;

2. Wil Boterman & Dick Schouten 59,90 ;

3. Rineke van Egdom & Truus Floor 59,38;

4. Jeanette Unk & Leida Hofland 57,55;

DAWO - BDSV 8 - 10

Afgelopen dinsdag speelde een DAWO 9 tal een oefenwedstrijd, ter voorbereiding op de UPDB competitie, tegen BDSV uit Barneveld.

Pagina's