Sport lezersnieuws

Nieuwe groep Jeu de Boules op donderdag

Naast de dinsdag- en donderdagochtend wordt er nu ook jeu de boules gespeeld op donderdagmiddag. Nieuwe spelers zijn van harte welkom. Donderdagen om 14 uur in de Veldschans, het park naast de Schans. Kom gerust eens kijken en speel een spelletje mee! Deelname is kosteloos.

Dance lessen

Alle leeftijden, man of vrouw, alle niveaus

Korfballers C2 en E3 kampioen

Na een mooi seizoen zijn tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen de C2 en E3 van Korfbalvereniging Woudenberg kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd!

Zilver voor Longa turnster Eline Suurmeijer 

Nienke Sinkeldam (9 jaar) en Danielle Blaauw (10 jaar) turnden een fijne wedstrijd. Beide turnsters kunnen tevreden terugkijken op hun finale. Nienke werd 16e en Danielle 14e.

Preek van de Leek

Zondag 17 juni om 18.30 uur vindt in De Voorhof de laatste Hof van Hedendienst plaats van dit seizoen. Deze keer een Preek van de Leek. Sierd Smit zal in deze dienst voorgaan, die als thema heeft: ?Storm op het meer?, gelinkt aan stormen in je leven en rust vinden bij een ander en bij God.

Woudenberg gaat door naar finale

Voetbal leeft in Woudenberg. Een foto sfeer impressie van een Flits fotograaf. Voorafgaand aan de wedstrijd gaf een pupil het goede voorbeeld.

Kijk naar de bal bij voetbalacademie

Genieten en concentreren bij de Woudenbergse voetbal academie. Op de afsluitende middag gaf Ricky van Wolfswinkel de kinderen het goede voorbeeld.

Woudenberg JO10-1 Kampioen

(vlnr: Henri, Timo, Ruben, Fynn, Rob, Bas, Youri, Jesper, Levi en Estelle)

Woudenberg JO10-1 Kampioen.

Dick van der Velden nieuwe kampioen bij DAWO

Het was een nek aan nek race tussen de nieuwe kampioen Dick van der Velden en ontroond kampioen Cor van Setten, De laatste wedstrijd moest de doorslag geven, want met een overwinning, ging hij Cor 1 punt voorbij, die al uitgespeeld was. een spannende competitie met veel strijd.

Kom & Fiets wielertoertocht 2018

Ben jij sportief en fiets jij graag voor een goed doel? Doe op zaterdag 7 juli mee met Kom en Fiets. De opbrengst is voor Kom & Zie Moldavi?. We hebben 2 mooie routes (160 en 95+ km) voor de racefiets en 1 tocht (40 km) voor reguliere fietsen uitgezet.

Pagina's