Lokaal lezersnieuws

Vrolijk feest voor 25-jarige peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal De Ark bestaat 25 jaar en dat is reden voor een feest. En feest werd het, op zaterdag 16 juni.

Gratis Proefles Blokfluit

Zin om muziek te gaan maken? Meld jezelf of je zoon/dochter dan aan voor een gratis proefles Blokfluit bij Anita Broekema.

Boeiende lezing bij Senioren Belangen door Jan Pater

Onder zeer grote belangstelling heeft natuurfotograaf Jan Pater op 15 juni 2018 een lezing  en een dia presentatie gehouden voor de leden van Senioren Belangen Woudenberg / Scherpenzeel / Renswoude en andere belangstellenden.

Deze ontspanningsmiddag was een groot succes.

Geslaagd!

Mattijs Barten is na 4 jaar hard werken geslaagd!!!

Heerlijke hippische sfeer op landgoed Maarsbergen

Met het prachtige kasteel Maarsbergen als decor vinden van 28 t/m 30 juni de Maarsbergen International Horse Trials plaats.

Jan Willem van de Kamp wordt predikant voor Zorggroep Charim

Op zondag 10 juni vond de bevestigings- en intrededienst van ds. Jan Willem van de Kamp plaats in de Sionskerk in Zeist. Vanuit de Hervormde Gemeente Zeist is hij uitgezonden als predikant met een bijzondere opdracht voor de Zeister locaties van Zorggroep Charim.

Staat de mooiste Utrechtse boerderij van 2018 in Woudenberg?

De Boerderijenstichting Utrecht organiseert dit jaar de verkiezing mooiste Utrechtse boerderij.Een van de vijf genomineerde historische boerderijen is Boerderij Rumelaer van de familie Van Donselaar aan de Rumelaerseweg in Woudenberg.

Haantjesdag 2018 populair bij bezoekers

Wederom trok de Woudenbergse Haantjesdag zeer veel bezoekers. Een zeer verraste ``Haan`` van het jaar uit de organisatie van het ouderen vervoer kreeg de handen op elkaar en vele felicitaties van hoogwaardigheids bekleders als kennissen en oud hanen.

Voetbal academie met training van Ricky

Op de laatste dag van de voetbal academie werd de training afgesloten met aanwijzingen van Ricky van Wolfswinkel. De voetballers wilden na afloop allen een handtekening.

Het vliegt niet voorbij

Donderdagavond 7 juni, Hoeve de Beek. Circa 30 buurtbewoners uit het oostelijk buitengebied van Woudenberg hebben zich verzameld voor een gesprek met burgemeester Titia Cnossen. Onderwerp van gesprek: vliegenoverlast.

Pagina's