Lezersnieuws

Nieuwe groep Jeu de Boules op donderdag

Naast de dinsdag- en donderdagochtend wordt er nu ook jeu de boules gespeeld op donderdagmiddag. Nieuwe spelers zijn van harte welkom. Donderdagen om 14 uur in de Veldschans, het park naast de Schans. Kom gerust eens kijken en speel een spelletje mee! Deelname is kosteloos.

Groenbedrijven bundelen krachten op circulair platform

Na sloop nu ook collectief voor groenbranche             

Dance lessen

Alle leeftijden, man of vrouw, alle niveaus

Vrolijk feest voor 25-jarige peuterspeelzaal

Peuterspeelzaal De Ark bestaat 25 jaar en dat is reden voor een feest. En feest werd het, op zaterdag 16 juni.

Gratis Proefles Blokfluit

Zin om muziek te gaan maken? Meld jezelf of je zoon/dochter dan aan voor een gratis proefles Blokfluit bij Anita Broekema.

Boeiende lezing bij Senioren Belangen door Jan Pater

Onder zeer grote belangstelling heeft natuurfotograaf Jan Pater op 15 juni 2018 een lezing  en een dia presentatie gehouden voor de leden van Senioren Belangen Woudenberg / Scherpenzeel / Renswoude en andere belangstellenden.

Deze ontspanningsmiddag was een groot succes.

Geslaagd!

Mattijs Barten is na 4 jaar hard werken geslaagd!!!

Heerlijke hippische sfeer op landgoed Maarsbergen

Met het prachtige kasteel Maarsbergen als decor vinden van 28 t/m 30 juni de Maarsbergen International Horse Trials plaats.

Korfballers C2 en E3 kampioen

Na een mooi seizoen zijn tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen de C2 en E3 van Korfbalvereniging Woudenberg kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd!

Jan Willem van de Kamp wordt predikant voor Zorggroep Charim

Op zondag 10 juni vond de bevestigings- en intrededienst van ds. Jan Willem van de Kamp plaats in de Sionskerk in Zeist. Vanuit de Hervormde Gemeente Zeist is hij uitgezonden als predikant met een bijzondere opdracht voor de Zeister locaties van Zorggroep Charim.

Pagina's