• Robert Denneman

    Persfoto
  • Robert Denneman

    Midland FM

Midland Sportstudio zoekt met spoed presentator

25-08-2017, 12:41 | Lezersnieuws | Midland FM

Het wekelijkse sportprogramma op zaterdagmiddag dreigt te moeten stoppen als er niet snel een nieuwe presentator gevonden wordt. Het radioprogramma op Midland FM brengt al jaren live-verslag, tussen- en eindstanden van vrijwel alle lokale voetbalverenigingen in de zuidelijke Gelderse Vallei.

Midland FM zoekt een vrijwilliger met passie voor sport die om de twee weken vanuit hun radiostudio in Renswoude het sportprogramma wil presenteren. Radio-ervaring is niet vereist, de omroep biedt hiervoor interne begeleiding. Het team van de Sportstudio bestaat uit drie verslaggevers, een redacteur en een presentator die om de week presenteert.

Hilversum

De voormalig sportstudio-presentator Robert Denneman is doorgegroeid naar All Sports Radio in Hilversum waar hij dagelijks een sportprogramma presenteert. Denneman sluit hiermee aan in de rij met talenten die via Midland FM de landelijke radiowereld betraden. Ook Erik van Roekel (Q-Music) en Barend van Deelen (Radio 538) maakten bij de start van hun carrière radio bij de omroep voor Veenendaal, Woudenberg, Scherpenzeel & Renswoude.

Aanmelden

"Vanuit verschillende hoeken krijgen we jaar in, jaar uit positieve reacties van luisteraars die met veel plezier de prestaties van hun favoriete club volgen. Hier gaan we natuurlijk ontzettend graag mee door", aldus programmaleider Laurens van de Kraats. Nieuwe vrijwilligers kunnen mailen naar aanmelden@midlandfm.nl. De Midland Sportstudio is ieder seizoen te horen van 14:00 tot 18:00 uur op 105.6 FM of 104.9 FM.