• NewSolar open voorjaarstoernooi

    geen

NewSolar Open Voorjaarstoernooi 2017 bij TV 't Schilt

04-03-2017, 13:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 25 maart 2017, 10:00 tot zondag 2 april 2017, 17:00

Locatie:

John F. Kennedylaan 114, Woudenberg
Tennisvereniging 't Schilt Woudenberg
Woudenberg

Buiten is het soms alweer 10 graden, het voorjaar komt eraan en dus is het ook mogelijk om je opnieuw in te schrijven voor het NewSolar open voorjaarstoernooi van tennisvereniging 't Schilt uit Woudenberg

Dit toernooi zal plaatsvinden van zaterdag 25 maart tot en met zondag 2 april en wordt gesponsord door NewSolar BV, leverancier van zonnepanelen en meer duurzame oplossingen. Klinkt al lekker zonnig toch? Net als voorgaande jaren zal er gespeeld worden in de categorieën 3 tot en met 8 en kan iedereen zich inschrijven voor zowel het singel als dubbelspel.

Aangezien de tennis competitie op zaterdag 9 april van start gaat is dit toernooi de ideale voorbereiding om goed voorbereid van start te gaan bij deze competitie. Kom dus uit je winterstop, neem je maatje of teamgenoten mee, en schrijf je in voor het NewSolar open voorjaars toernooi bij tennisvereniging 't Schilt uit Woudenberg.

Naast spannende wedstrijden om te kijken zal er natuurlijk ook goed gezorgd worden voor de innerlijke mens, voor zowel deelnemers als publiek. Iedereen is dan ook van harte welkom tijdens dit leuke toernooi om deel te nemen of iemand aan te moedigen.

Wij kijken weer uit naar jullie inschrijvingen via www.toernooi.nl

De inschrijving sluit 12 maart aanstaande.

De toernooi commissie van tennisvereniging 't Schilt