• ekris

    Manege Groenewoude

16 september Open Middag Manege Groenewoude (en andere introductie-activiteiten)

08-09-2017, 18:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 september 2017, 15:00 tot 17:00

Locatie:

Ekris 38, Woudenberg
Manege Groenewoude
Woudenberg

In het kader van de nationale sportweek, de FNRS-/KNHS Open Manegedagen én de Albert Heijn spaaractie voor gratis sporten, is er op Manege Groenewoude op zaterdagmiddag 16 september een open middag.

Tijdens deze middag start er om 15.00 uur en om 16.00 uur een ronde waarbij een introductie wordt gegeven met rondleiding, uitleg over de omgang en het poetsen van paarden en pony's en een rijles.

Het is voor alle leeftijden. Als je nog nooit op een paard of pony hebt gezeten is dit je kans, ook als je al wat ouder bent! En als je vroeger al hebt gereden en erover denkt om een herstart te maken, ben je ook van harte welkom. Het pony- en paardrijden gebeurt bij ons in een ontspannen, vertrouwde en gezellige sfeer!!

Het is prettig als je je aanmeldt voor de open dag. Dat kan via de mail info@manege-groenewoude.nl. Als je gewoon wilt komen kijken deze middag ben je uiteraard ook van harte welkom en hoef je je niet op te geven.

Ook in de maanden erna hebben we een aantal mogelijkheden om voordelig vrijblijvend een proefles te volgen.

Voor kinderen met en zonder rij-ervaring is dat op zaterdag 23 september, 14 oktober en 28 oktober om 14.00 uur.

En voor volwassenen met en zonder rij-ervaring hebben we zaterdag 21 oktober, 18 november en 25 november om 14.00 uur.

De kosten voor deze proeflessen bedragen € 5,00 per les en je kunt je hiervoor aanmelden via info@manege-groenewoude.nl. Met een volle spaarkaart van de AH-spaaractie kun je gratis een proefles volgen.